PrickigKatts Bildblogg

glitter glamour och gamla spetsar i det prickigkattska hemmet…..

DSC_1465
Livs levande genomtrött känner en sej i februari, vädret utanför lämnar övrigt att önska och solen lyser med sin frånvaro, eller gör tappra försök att locka fram vårkänslorna för att sedan dra tillbaks löftet om ljusare tider lika snabbt som det givits…
I dessa tider är det dags att tända ljusen ta fram boorna och omge sej med fluff.Fluff Fluff och mera Fluff….
Jag fullkomligt älskar att likt Barbara Cartland riktigt go all in och ha allt alldeles för mycket, det gör mej i hjärtat glad och i ögat tårmild.
DSC_1711

I hemmet är det ju meningen att vi ska trivas njuta och koppla av så jag har mer och mer genom åren kommit fram till att i inredning är allt tillåtet, möjligt och behövt, när det är omtyckt avhållet och utvalt av de som bor i hemmet.
Det är vi, dvs min man, jag och nytillskottet prins Bertil som ska skapa en miljö för oss att njuta i och inspireras av, då är det tillåtet att ta ut svängarna och skapa den miljö som passar oss för tillfället.

jag hittar ofta inspiration i böcker och filmer och njuter av förändring och roliga detaljer, under de senaste två åren har DowntownAbbey och huset Elliot gjort sej påminda som stilikoner och eftersom tidsresor ännu inte är möjligt ger vi utrymme för tidsresande i inredningen.

Här kommer lite fluff bilder från våran lilla stuga, låt dej väl smaka….

DSC_1682DSC_1694DSC_1501DSC_1720

Annonser
This entry was published on februari 3, 2014 at 1:15 e m and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: